Veiligheid

Het gemak van een Inchecksysteem is dat je niet meer met papieren formulieren aan de slag hoeft te gaan. Je kunt met een Inchecksysteem alles direct digitaliseren. Ook nu met de ingang van de AVG-wetgeving is het van belang om hieraan te voldoen. Ons Inchecksysteem voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden in de AVG-wetgeving.

Framework

Veiligheid staat voorop. Het Inchecksysteem werkt op een PHP-framework. Het framework dat wij gebruiken beschikt over verschillende beveiligingstechnieken waarmee de beveiliging van de applicatie wordt gewaarborgd. Voor de applicatie worden JWT-tokens gebruikt bij het authentiseren en het autoriseren van gebruikers. Voor het hashen van wachtwoorden en dergelijke gebruiken wij het Argon2id algoritme. Hierdoor blijft  alles veilig achter slot en grendel in een digitale kluis.

ISO Gecertificeerd

Wij hebben onze servers ondergebracht bij LeaseWeb in Amsterdam. LeaseWeb hanteert een aantal certificaten, waaronder ook ISO 27001 voor het verwerken van informatiestromen. ISO (International Organization for Standardization) 27001:2013 is de internationale veiligheidsnorm die zij gebruiken om de bescherming van gevoelige data te toetsen. De verdere certificaten zijn hier te lezen.

Data opslag

Verzamelde data blijft 30 dagen beschikbaar en wordt daarna automatisch vernietigd. Derden krijgen dus geen verzamelde data: de informatie blijft binnen het Inchecksysteem. Het Inchecksysteem voldoet hiermee aan de AVG/GDRP wetgeving van de EU.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement