Veiligheid

Het gemak van een inchecksysteem is dat je niet meer met papieren formulieren aan de slag hoeft te gaan. Je kunt met een inchecksysteem alles direct digitaliseren. Ook nu met de ingang van de AVG-wetgeving is het van belang om hieraan te voldoen. Ons inchecksysteem voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden aan de AVG-wetgeving.

Veiligheid
element

Framework

Het inchecksysteem werkt op een PHP-framework. Het framework welke wij gebruiken beschikt over verschillende beveiligingstechnieken waarmee de beveiliging van de applicatie kan worden gewaarborgd. Voor de applicatie worden JWT-tokens gebruikt bij het authenticeren en autoriseren van gebruikers. Voor het hashen van wachtwoorden en dergelijke wordt het Argon2id algoritme toegepast. Hierdoor blijft alles veilig achter slot en grendel in een digitale kluis.

ISO Gecertificeerd

Wij hebben onze servers ondergebracht bij LeaseWeb in Amsterdam. LeaseWeb hanteert een aantal certificaten, waaronder ISO 27001 voor het verwerken van informatiestromen. ISO (International Organization for Standardization) 27001:2013 is de internationale veiligheidsnorm die gebruikt wordt om de bescherming van gevoelige data te toetsen. De verdere certificaten zijn hier te lezen.

Data opslag

Verzamelde data blijft 30 dagen beschikbaar en daarna wordt het automatisch vernietigd. De verzamelde data worden niet aan derden verstrekt en blijft binnen het inchecksysteem. Het inchecksysteem voldoet hiermee aan de AVG/GDRP wetgeving van de EU.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement