Parkeertickets event

Ondervind jij ook altijd problemen bij het organiseren van een event als het aankomt op de parkeertickets? Dan ben je zeker niet de enige. Aanzienlijk veel organisatoren zien de parkeergelegenheid bij het event als een moeilijk punt. Maar wist je dat je al jouw zorgen kunt laten verdwijnen met behulp van een geavanceerd Inchecksysteem?

Nooit meer te weinig plekken

De parkeertickets voor een event zijn de voornaamste zorg voor organisatoren van een event of festival. Is er wel voldoende parkeergelegenheid op de locatie? Dankzij een Inchecksysteem zal je in staat zijn om eenvoudig in kaart te brengen hoeveel auto’s er aanwezig zullen zijn op de betreffende dag. Door deze registratie is het een stuk makkelijker om iedereen ter plekke van een parkeerplek te voorzien. Het enige wat je hoeft te doen is het totale register raadplegen om het totale aantal voertuigen te achterhalen.

Informatie omtrent het event

Om het jouw bezoekers net even iets makkelijker te maken ten tijde van het event is het van belang dat je ze van voldoende informatie voorziet. Door jouw parkeertickets event te koppelen aan een bepaalde boodschap of aan algemene informatie omtrent het event zal iedere bezoeker de dag gelijk goed beginnen. Door bijvoorbeeld de algemene line up of de informatie omtrent de consumpties te vermelden, zullen er aanzienlijk minder mensen met vragen rondlopen op het terrein, met als gevolg dat de dag een stuk soepeler zal verlopen.

Beveiligde betaling

Mocht je ervoor kiezen om het parkeren betaald te laten zijn, is het middels ons Inchecksysteem mogelijk om de betaling veilig en secuur te laten verlopen. Middels onze digitale omgeving zal iedere betaling gelijk verricht kunnen worden. Geen pinpassen meer nodig, geen lange wachtrijen voor een kaartje uit de automaat. Kies vandaag nog voor ons Inchecksysteem als je de betaling voor het parkeren zo eenvoudig mogelijk wilt maken.

Mogelijkheden parkeertickets

Wanneer je een heel groot event op poten zet, is de kans groot dat je verschillende parkeertickets wilt uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan een onderscheid tussen de plaatsen dicht bij de ingang en de plekken die verderaf liggen. Ons Inchecksysteem stelt je in staat om dit onderscheid tussen de diverse soorten tickets op de meest simplistische manier te maken. Hierdoor kan je iedere bezoeker een parkeerticket voor het event geven, wat aansluit bij wat hij of zij zoekt. Dankzij deze mogelijkheid zullen de mogelijkheden voor het parkeren echt onbegrensd zijn.

Professionele ondersteuning

Doordat je middels een Inchecksysteem aanzienlijk minder moeite en tijd kwijt bent aan het afgeven van de parkeertickets event zal je meer medewerkers overhouden om de parkeerplekken te beheren. Zo ben je in staat om ter plekke iedereen een plekje toe te wijzen. Door deze mensen op de locatie te laten werken in plaats van bij de automaat zal je het proces rondom het zoeken van een parkeerplek een stuk sneller maken. Dit zorgt ervoor dat alles soepeler zal verlopen rondom het event.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement