Branches

Branches

Er zijn talloze mogelijkheden voor het toepassen van ons systeem. Zo wordt ons systeem veelal gebruikt tijdens netwerkevenementen, productlanceringen, sportevenementen, congressen, personeelsfeesten en als parkeerticketsysteem. Heb jij een uniek evenement en wil je kijken of jouw evenement tot de mogelijkheden behoort? Laat het ons weten.

Netwerkevenement

Tijdens jouw netwerkevent wil je dat de registratie professioneel verloopt. De registratie van de deelnemers kan enorm veel tijd in beslag nemen. Daarnaast wil je tijdens het netwerkevent het ”netwerken” zo goed mogelijk faciliteren door de deelnemers bijvoorbeeld de mogelijkheid te geven om de profielen van iedere deelnemer in te laten zien, zodat zij met elkaar eenvoudig kunnen connecten. Let’s connect!

Jubileumfeesten

Productlancering

Sta je op het punt om jouw product te lanceren? Dan is het eerste contact met de doelgroep ontzettend belangrijk. Het versturen van professionele event e-mails in uw huisstijl, het soepel laten verlopen van het inchecken tijdens de productlancering en de aftersales met ons emailsysteem is de uitgelezen kans om het maximale uit uw productlancering te halen. Let’s launch!

Sportevenement

Sportevents zijn vaak drukbezochte evenementen. Veel bezoekers stromen tegelijk binnen, maar ook willen deze bezoekers tegenwoordig op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws. Met ons e-ticketsysteem en de juiste berichtenstroom kun je zorgen dat de bezoekers een onvergetelijke dag ervaren. On your marks…

Congres

Gaat u een congres organiseren? Dan is een eenvoudige event registratie een must. Je wilt namelijk een professionele uitstraling laten zien op je event. Met ons handige e-ticket systeem bespaar je ontzettend veel tijd en het heeft een absolute meerwaarde voor je congres. Start met Inchecksysteem en zorg dat jouw congres een extra dimensie krijgt!

Personeelsfeest

Inchecksysteem is ook geschikt voor personeelsfeesten. Of je nou een personeelsfeest organiseert voor alleen je afdeling of voor het hele bedrijf. Met Inchecksysteem stuur je een persoonlijke uitnodiging in de huisstijl van het bedrijf en maak je een professionele event website waar jouw collega’s zich binnen no-time kunnen registeren. Let the party begin!

Parkeertickets

Geprinte kaartjes, naar de betaalautomaat lopen na een lange dag, wachten in de rij van de betaalautomaat; dit zijn allemaal punten waar niemand op zit te wachten. Met ons Inchecksysteem kun je zorgen dat jouw deelnemers van tevoren parkeertickets aanschaffen en dat zij ingecheckt worden bij aankomst of bij vertrek. Daarnaast kun je het parkeerticket volledig personaliseren en in jouw eigen huisstijl maken. Vrooooooom!

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement