Over Ons

Wij geloven dat een evenement een unieke ervaring moet zijn. Wij doen dit door de communicatie tijdens het evenement te stroomlijnen en te professionaliseren. We bieden daarom een goed ontworpen en functioneel systeem aan voor een zo laag mogelijke prijs, zodat zoveel mogelijk bedrijven hier gebruik van kunnen maken.

bg
Inchecksysteem.nl Mobiel, Netwerkevent Organiseren
element, Netwerkevent Organiseren
Martijn de Vries

Martijn de Vries

Martijn is dol op evenementen & ondernemen. Hij begon op 12-jarige leeftijd al met het bouwen van websites en heeft nu al meer dan 10 jaar een succesvol online communicatiebureau. Hij ontdekte dat events nog niet de nieuwste ontwikkelingen toepassen op communicatievlak. Inchecksysteem werd gelanceerd!

Edwin de Vries

Edwin heeft als ex-topsporter honderden events bezocht. Hij weet als geen ander dat beleving voor een bezoeker dé nummer #1 prioriteit moet hebben. Zonder beleving, geen succes. Daarom besloot Edwin om samen met zijn broer Inchecksysteem te lanceren om de optimale beleving te realiseren.

Bekijk de video!

Netwerkevent Organiseren

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement

element, events in de toekomst