Functionaliteiten

Functionaliteiten

Ontdek onze uitgebreide reeks functionaliteiten! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, van krachtige tools voor gegevensanalyse. Beheer moeiteloos evenementen, automatiseer processen, en verbeter de ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers. Kies voor efficiëntie en innovatie met onze diverse functionaliteiten!

Personalisatie

De event app is volledig personaliseerbaar met kleuren en inhoud naar jouw voorkeur. Je hebt de vrijheid om te kiezen wat er in de app moet staan. Het opzetten van de app is eenvoudig dankzij de vele keuzemogelijkheden. De snelkoppeling op het startscherm na het downloaden is ook aanpasbaar aan jouw wensen.

Up-to-date

Blijf up-to-date tijdens jouw evenement met onze handige event app! Ontvang directe updates over vertraagde artiesten en zaalwisselingen, dankzij ons responsieve design, ongeacht je schermformaat of apparaat. Maak je evenement soepel en stressvrij met onze app!

Het delen van info met bezoekers

Een succesvol evenement begint met goede communicatie! Met onze event website heb je alles wat je nodig hebt om je bezoekers te informeren. Toon activiteiten, plattegronden en line-ups vanaf het moment dat ze binnenkomen. Maak jouw evenement onvergetelijk met onze handige event website!

Gepersonaliseerde website

Maak je evenement uniek met een volledig aanpasbare website! Kies de informatie en kleuren die bij jouw stijl passen. Met talloze opties wordt jouw website precies zoals je had gedroomd. Geef je evenement een professionele uitstraling en bied je gasten een handige bron voor extra informatie. Kies voor een gepersonaliseerde website en maak indruk!

Verkort wachttijden

Vergeet lange wachtrijen en frustratie! Met onze Inchecksysteem aanmeldzuil wordt inchecken een fluitje van een cent. Voer eenvoudig je naam, ID-nummer en andere relevante informatie in, en binnen enkele seconden ben je klaar. Verbeter de klantbeleving, verminder wachttijden en bouw klantloyaliteit op met onze slimme aanmeldzuil!

Makkelijk informatie delen

Verruim je mogelijkheden met ons event registratie systeem! Deel belangrijke informatie na het inchecken, zoals details over zalen en acts. Geen verwarring meer bij binnenkomst – laat je bezoekers weten wat ze kunnen verwachten en maak je evenement nog soepeler!

Verminder drempels voor je klanten met ons Inchecksysteem!

Met ons innovatieve Inchecksysteem kun je de accountverplichting voor bestellen uitschakelen, waardoor klanten moeiteloos kunnen bestellen zonder een account aan te maken. Verbeter de bestelervaring en laat klanten direct genieten van hun producten, zonder enige verplichting. Kies voor volledige controle over je bestelproces met ons Inchecksysteem!

Optimaliseer je ticketverkoop met ons Inchecksysteem!

Voorkom overmatige aankopen en zorg voor eerlijke toegang tot evenementen door het aantal tickets dat een persoon kan kopen te beperken. Dit geeft je klanten een eerlijke kans om hun tickets te bemachtigen en voorkomt misbruik van je systeem.

Boost je marketing met ons Inchecksysteem!

Met onze functie voor het verzamelen van mailinglijsten, kun je je klantenbestand snel en effectief laten groeien. Laat gebruikers zich met één klik aanmelden voor waardevolle updates, aanbiedingen en nieuws, terwijl ze hun bestelling plaatsen.

Directe Personalisatie met Ons Inchecksysteem!

Wil je klanten een snelle en naadloze personalisatie-ervaring bieden? Ons geavanceerde Inchecksysteem maakt het mogelijk! Met de optie voor snelle personalisatie kunnen gebruikers direct na de betaling de eerste stap van personalisatie zien, zelfs als je de accountverplichting voor bestellen hebt uitgeschakeld.

Bespaar op BTW met Ons Inchecksysteem!

Wil je je evenementkosten verlagen? Ons geavanceerde Inchecksysteem maakt het mogelijk! Met de optie “Geen BTW op het evenement” kun je eenvoudig BTW-vrije tickets en extra’s aanbieden.

Verbind je evenement met een goed doel met ons Inchecksysteem!

Met onze functionaliteit voor het koppelen aan een goed doel, kun je gemakkelijk een deel van je opbrengsten doneren of een inzamelingsactie starten tijdens je evenement. Laat je klanten en deelnemers weten dat hun aankopen een positieve impact hebben en motiveer hen om deel te nemen.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement