Functionaliteiten

Functionaliteiten

Ontdek onze uitgebreide reeks functionaliteiten! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, van krachtige tools voor gegevensanalyse. Beheer moeiteloos evenementen, automatiseer processen, en verbeter de ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers. Kies voor efficiëntie en innovatie met onze diverse functionaliteiten!

Handige functies voor jouw als event organisator

Krijg inzicht in jouw event

Aantal tickets

Met deze functionaliteit krijg je de mogelijkheid om een volledig overzicht te verkrijgen van alle tickets die zijn aangemaakt. Hiermee kun je niet alleen inzien welke typen tickets er verkocht zijn, maar ook de verkoopaantallen per categorie analyseren. Dit stelt je in staat om nauwkeurig de trends en het succes van verschillende ticketcategorieën te volgen, wat waardevolle inzichten biedt voor het optimaliseren van je evenementenstrategie en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.

Verkochte extra’s

In de shop verkoopcijfers wordt een grafiek weergegeven die de extra’s visualiseert die zijn aangemaakt. Deze grafiek biedt een helder inzicht in de populariteit en het gebruik van verschillende extra opties die beschikbaar zijn in de shop. Door deze grafiek te analyseren, kun je trends identificeren en begrijpen welke extra’s het meest in trek zijn bij jouw klanten. Dit stelt je in staat om je voorraad beter af te stemmen op de vraag en jouw aanbiedingen te optimaliseren om aan de behoeften van je klanten te voldoen.

Overzicht

Dit onderdeel biedt een uitgebreide verzameling van statistieken en gegevens met betrekking tot de beschikbare opties. Met deze functionaliteit krijg je niet alleen toegang tot de basisstatistieken, maar kun je ook dieper graven in de gegevens om een grondig inzicht te krijgen in hoe de verschillende opties presteren. Je kunt bijvoorbeeld gedetailleerde analyses maken van de verkoopcijfers, trends in de populariteit van specifieke opties identificeren, en zelfs patronen ontdekken in het gedrag van klanten met betrekking tot het gebruik van deze opties. Door deze statistieken te bestuderen, kun je strategische beslissingen nemen om de prestaties te verbeteren, de klanttevredenheid te verhogen en de algehele efficiëntie van je bedrijfsvoering te optimaliseren.

Kijk wie er gescand zijn

Het systeem biedt een gedetailleerd overzicht van de scanactiviteit voor elk aangeboden tickettype, inclusief ticket X. Met deze functionaliteit kun je niet alleen het totale aantal gescande tickets voor elk tickettype bekijken, maar ook specifiek inzoomen op de scanstatus van individuele tickets. Dit betekent dat je nauwkeurig kunt volgen welke gekochte tickets daadwerkelijk zijn gescand bij de ingang van het evenement. Door deze informatie bij te houden, kun je de toegangscontrole optimaliseren, mogelijke problemen met duplicaat- of frauduleuze tickets identificeren en de algehele beveiliging van je evenement verbeteren. Bovendien biedt deze functie waardevolle gegevens voor het analyseren van de toegangsstromen en het plannen van operationele verbeteringen voor toekomstige evenementen.

Personaliseer

De event app is volledig personaliseerbaar met kleuren en inhoud naar jouw voorkeur. Je hebt de vrijheid om te kiezen wat er in de app moet staan. Het opzetten van de app is eenvoudig dankzij de vele keuzemogelijkheden. De snelkoppeling op het startscherm na het downloaden is ook aanpasbaar aan jouw wensen.

Koppel aan een goed doel

Wanneer je een betaald evenement organiseert en je hebt je Mollie-account gekoppeld, biedt dit je ook de mogelijkheid om een goed doel toe te voegen aan het afrekenproces. Hierdoor kunnen deelnemers tijdens het afrekenen een bedrag voor donatie aan dit goede doel invoeren. Met deze functie kun je niet alleen je evenement organiseren, maar ook een positieve impact hebben door het ondersteunen van een goed doel naar keuze.

Handige functies voor jouw bezoekers

Het gemak voor jouw bezoekers

Houd je bezoekers up-to-date

Blijf up-to-date tijdens jouw evenement met onze handige event app! Ontvang directe updates over vertraagde artiesten en zaalwisselingen, dankzij ons responsieve design, ongeacht je schermformaat of apparaat. Maak je evenement soepel en stressvrij met onze app!

Deel informatie met je bezoekers

Verruim je mogelijkheden met ons event registratie systeem! Deel belangrijke informatie na het inchecken, zoals details over zalen en acts. Geen verwarring meer bij binnenkomst – laat je bezoekers weten wat ze kunnen verwachten en maak je evenement nog soepeler!

Verkort de wachtrij

Vergeet lange wachtrijen en frustratie! Met onze Inchecksysteem aanmeldzuil wordt inchecken een fluitje van een cent. Voer eenvoudig je naam, ID-nummer en andere relevante informatie in, en binnen enkele seconden ben je klaar. Verbeter de klantbeleving, verminder wachttijden en bouw klantloyaliteit op met onze slimme aanmeldzuil!

Nog meer functionaliteiten

Wij zitten niet stil

Boost je websiteprestaties met Conversiepixel Integratie

Een conversiepixel is een essentiële tool voor jou als websitebeheerder, en nu biedt ons Inchecksysteem binnen de tickettool jou de mogelijkheid om deze krachtige functionaliteit toe te voegen. Met deze integratie kun je het gedrag van bezoekers op jouw website nauwkeurig meten, van het bekijken van pagina’s tot aan het voltooien van aankopen. Dit biedt jou waardevolle inzichten om jouw marketingstrategieën aan te scherpen, de effectiviteit van jouw advertentiecampagnes te analyseren en jouw conversieratio’s te optimaliseren. De toevoeging van een conversiepixel via ons Inchecksysteem is een gamechanger voor jou als je jouw websiteprestaties serieus neemt en streeft naar een groei in zowel bezoekersaantallen als inkomsten.

Verminder drempels voor je klanten

Met ons innovatieve Inchecksysteem kun je de accountverplichting voor bestellen uitschakelen, waardoor klanten moeiteloos kunnen bestellen zonder een account aan te maken. Verbeter de bestelervaring en laat klanten direct genieten van hun producten, zonder enige verplichting. Kies voor volledige controle over je bestelproces met ons Inchecksysteem!

Tabler of Roundtable Ticket

Optimaliseer je ticketverkoop

Voorkom overmatige aankopen en zorg voor eerlijke toegang tot evenementen door het aantal tickets dat een persoon kan kopen te beperken. Dit geeft je klanten een eerlijke kans om hun tickets te bemachtigen en voorkomt misbruik van je systeem.

Boost je marketing

Met onze functie voor het verzamelen van mailinglijsten, kun je je klantenbestand snel en effectief laten groeien. Laat gebruikers zich met één klik aanmelden voor waardevolle updates, aanbiedingen en nieuws, terwijl ze hun bestelling plaatsen.

Directe personalisatie

Wil je klanten een snelle en naadloze personalisatie-ervaring bieden? Ons geavanceerde Inchecksysteem maakt het mogelijk! Met de optie voor snelle personalisatie kunnen gebruikers direct na de betaling de eerste stap van personalisatie zien, zelfs als je de accountverplichting voor bestellen hebt uitgeschakeld.

Bespaar op BTW

Wil je je evenementkosten verlagen? Ons geavanceerde Inchecksysteem maakt het mogelijk! Met de optie “Geen BTW op het evenement” kun je eenvoudig BTW-vrije tickets en extra’s aanbieden.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement