Personeelsfeest Organiseren

Zoek je ook naar manieren om een personeelsfeest te organiseren, zonder dat je hier zelf al te veel voor hoeft te doen? Dan heb je vandaag geluk, dankzij ons systeem zal het organiseren van ieder mogelijk feest of evenement een stuk makkelijker worden dan voorheen. Laten we eens bekijken wat de voordelen zijn van ons systeem voor een personeelsfeest organiseren.

Registratie automatiseren

Een personeelsfeest organiseren: het is leuk, maar er zitten ook nadelen aan. Kies je voor ons systeem, dan ben je in staat om de registraties voor het event op een eenvoudige wijze te automatiseren. Het voordeel hiervan is dat je in staat zal zijn om aanzienlijk veel tijd te besparen. Zo hoef je nooit meer zelf in Excel te duiken. Je kunt alles uit handen geven. Dit zorgt voor veel bespaarde tijd en dus tijd die veel beter benut had kunnen worden.

Tabler of Roundtable Ticket

Kaarten voor het personeelsfeest

Vooral grote bedrijven hebben moeite om overzicht te houden van iedereen die langskomt op het feest. Bij het organiseren van een personeelsfeest zal je door het Inchecksysteem de stroom aan medewerkers makkelijker onder controle kunnen houden. Mocht je bijvoorbeeld het personeelsfeest houden op een externe locatie, dan zal je sneller kunnen zien of iedereen aanwezig is. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om bijvoorbeeld een personeelsfeest te organiseren in een pretpark, grote zaal of andere bijzondere locatie.

Makkelijk de genodigden een plekje geven

Het inchecken met een Inchecksysteem is een stuk makkelijker dan het scannen van papieren kaartjes op het personeelsfeest. Echter is er nog een groot voordeel wat je zal ondervinden aan ons systeem. Dankzij het systeem kun je in kaart brengen hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt bepalen hoeveel plekken er nodig zijn en hoeveel mensen er eigenlijk langskomen.

Persoonlijke e-mails versturen

Persoonlijke e-mails versturen

Een leuke toevoeging aan ons systeem is dat je na het personeelsfeest aan alle aanwezigen een persoonlijke e-mail kunt sturen. Hierin kun je ze bedanken voor hun aanwezigheid of kun je ze enkele foto’s opsturen van het personeelsfeest. Ons systeem maakt het sturen van deze persoonlijke e-mails een stuk eenvoudiger dan voorheen.

Handige site met alle informatie

Iedereen die besluit om naar een personeelsfeest te gaan, wilt weten wat er allemaal zal gebeuren op het feest. Om jouw feest optimaal te organiseren, zal je een goede site of pagina moeten hebben waar de werknemers informatie kunnen vinden over het feest. Dankzij ons systeem weet je zeker dat de mensen die langskomen op het feest alles weten wat ze moeten weten over het feest.

Feedback van het personeelsfeest

Ben je benieuwd wat jouw personeel nu vond van het feest dat je hebt georganiseerd? Dan kan ons systeem je hier bij helpen. Dankzij de feedbackmogelijkheid is het mogelijk om na het organiseren van een personeelsfeest te zien wat de ervaringen waren van iedereen die aanwezig was op het personeelsfeest. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om te bekijken waar er ruimte is om het jaar erop een nog leuker personeelsfeest te organiseren.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement