Congres Organiseren

Als het aankomt op een congres organiseren is de organisatie zelf het belangrijkste aspect. Wanneer de organisatie niet naar behoren verloopt is de kans groot dat alles in de soep zal lopen. Door vandaag nog te kiezen voor ons systeem zal je al het werk van een congres organiseren uit handen kunnen geven. Meer over onze diensten vind je hieronder!

bg
Inchecksysteem iPhone
element, Netwerkevent Organiseren

Eenvoudige Incheck Op Congres

Dankzij de speciale modules van ons systeem zal je alle deelnemers van het congres op de meest eenvoudige wijze kunnen inchecken. Dit maakt het mogelijk om alles omtrent het congres organiseren te synchroniseren met hoe het er daadwerkelijk uit ziet. Dit zorgt ervoor dat je weet waar je rekening mee moet houden en wat je allemaal kunt verwachten op de dag van het congres zelf. De real-time bijwerkingen zorgen ervoor dat de lijst met aanwezigen altijd zal worden bijgewerkt.

Inchecken, Netwerkevent Organiseren
Toegangskaarten Event, Netwerkevent Organiseren

Toegangstickets Congres

Veel organisatoren van congressen gebruiken nog steeds papieren toegangskaarten. Dit is echter echt niet meer van deze tijd, vandaag de dag worden de meest toegangskaarten digitaal uitgegeven. Door te kiezen voor ons systeem kunnen jouw bezoekers eenvoudig inchecken ten tijde van het congres, zonder dat ze hiervoor een papieren kaartje nodig hebben. Dit in combinatie met de betrouwbare vorm van betaling zorgt ervoor dat de bezoekers veel prettiger toegang krijgen tot het congres.

Houd De Aanwezigheid Bij

Als toevoeging op de incheckmogelijkheden is het mogelijk om bij een e ticket een speciale QR code in te scannen. Mochten er bepaalde lezingen worden gehouden dan zal je tijdens het inchecken van de tickets kunnen zien wie er aanwezig zal zijn. Doordat dit in wordt gecheckt in het algemene registratielijst zal je bij een congres organiseren meer inzage krijgen in de hoeveelheid mensen die over de vloer zal komen. Na het bezoek kan je alle aanwezigen voorzien van een enquête of andere follow-up.

Deel alle informatie

Deel Alle Informatie

Op het congres zelf is het voor de bezoekers prettig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Van mogelijke zaalwisselingen tot aan vertragingen van bepaalde sprekers. Door jouw bezoekers gebruik te laten maken van een app zal je ze altijd up to date kunnen houden. Dit stelt je in staat om alle bezoekers van de informatie te voorzien die van belang kan zijn voor tijdens hun bezoek. Je gasten vinden het wel zo prettig als ze weten wat hen te wachten staat!

Algemene Automatisering

Bij een congres organiseren zal je nagenoeg altijd te maken krijgen met tijdsdruk, het loopt nooit zoals je het zou willen. Middels ons systeem kan hier verandering in komen, door de vele mogelijkheden tot automatisering zal je al dit werk uit handen kunnen geven. Hierdoor heb je tijd over om te spenderen aan de zaken die er echt toe doen bij een congres organiseren. Meer over de mogelijkheden tot deze automatisering lees je hier op de site.

Automatiseren, Netwerkevent Organiseren
Netwerkevent Organiseren

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement

element, events in de toekomst