Tafelreserveringssysteem

Ben jij een horecaondernemer en op zoek naar een goed tafelreserveringssysteem? Dan ben je bij Inchecksysteem aan het juiste adres. Met ons tafelreserveringssysteem kun jij jouw reserveringen 24/7 beheren. Een tafel reserveren was nog nooit zo makkelijk!

Naam(Vereist)

Tafelreserveringssysteem

Vroeger werden restaurantreserveringen vaak gemaakt door een telefoontje. Tegenwoordig reserveert bijna iedereen online als dit mogelijk is. Dit bespaart tijd, zowel voor het restaurant als voor de klanten. Iedere lege tafel is een gemiste kans. Daarom is het noodzakelijk om de tafels in jouw horecazaak efficiënt te beheren en te vullen middels een reserveringssysteem. Het tafelreserveringssysteem heeft het proces van reserveren een stuk efficiënter gemaakt. Met een tafelreserveringssysteem neem je nooit meer teveel boekingen aan. Je weet precies hoe druk het die dag gaat worden.

De voordelen van een tafelreserveringssysteem

  • Je verliest minder tijd aan het beheren van reserveringen.
  • Je kunt jouw horecazaak zo efficiënt mogelijk inrichten.
  • Je hebt geen onnodige lege tafels meer.
  • Je neemt nooit meer teveel boekingen aan.
  • Je krijgt een inzicht in de drukte van de dag.

Handige features

Ons tafelreserveringssysteem voor de horeca biedt handige features, zoals:

  • Een gebruiksvriendelijke interface: gasten kunnen eenvoudig een reservering plaatsen, zodat ze snel kunnen boeken.
  • Reserveren in shifts, zodat je de drukte over de dag kunt reguleren.
  • Een duidelijke gastenlijst, zodat je precies weet wie er wanneer komt en jij jouw ruimte zo efficiënt mogelijk kunt indelen.
  • De functie om evenementen aan te maken.
Jubileumfeesten

Hoe werkt het?

Allereerst kun jij de beschikbaarheid van jouw horecaonderneming invoeren. Ben je elke dag geopend van 10:00-23:00 uur? Dit kun je eenvoudig aanmaken door een start- en einddatum en het aantal beschikbare stoelen in te voeren. Maar ben je een dag eerder dicht, bijvoorbeeld omdat het Kerst is? Dan kun je dit ook aanmaken door een eenmalige beschikbaarheid aan te maken.

Daarnaast is het mogelijk om een evenement aan te maken. Geef je bijvoorbeeld een jubileumfeest of een Kerstborrel, dan kun je hiervoor heel eenvoudig een evenement aanmaken. Je prikt een datum, kiest een start- en eindtijd en geeft het evenement een naam en beschrijving. Je kunt een afbeeldingen toevoegen en aangeven hoeveel personen er maximaal kunnen komen. Daarnaast kun je normale reserveringen blokkeren.

Bovendien kun je reserveringen inzien. Zo heb je een duidelijke lijst van wie je wanneer kunt verwachten, zodat je een efficiënte indeling van jouw horecazaak kunt maken.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement