Een compleet pakket voor optimaal beheer en gebruiksgemak!

Ontdek de voordelen van Inchecksysteem: Jouw All-in-One Oplossing voor Geavanceerd Evenementenbeheer. Verbeterde gebruikerservaringen voor organisatoren en deelnemers, moeiteloze processen, en een scala aan handige functies, zoals volledig aanpasbare event apps, real-time updates, eenvoudige informatieverspreiding, en volledige controle over het bestelproces. Met Inchecksysteem wordt jouw evenement naar een hoger niveau getild.

Rechtstreeks naar de organisatoren

Een van de voordelen van Inchecksysteem? Bij ons gaat het geld van de tickets rechtstreeks naar de personen die het evenement organiseren. Geen tussenpersonen, geen vertragingen. Wij geloven in het ondersteunen van degenen die de evenementen mogelijk maken, zodat ze kunnen blijven groeien en ontwikkelen. Ontdek hoe we een directe impact maken op onze evenementorganisatoren.

Volledige controle

Optimaliseer de bestelervaring met ons innovatieve Inchecksysteem! Schakel de accountverplichting uit voor bestellen, waardoor klanten moeiteloos kunnen bestellen zonder een account aan te maken. Laat je klanten direct genieten van hun producten, zonder enige verplichting. Kies voor volledige controle over je bestelproces met ons flexibele Inchecksysteem!

Makkelijk te delen met gasten

Maak gebruik van ons event registratie systeem, dat eenvoudig in gebruik genomen kan worden, om belangrijke informatie te delen met de gasten. Na het inchecken kun je belangrijke details over de zalen en het programma direct delen. Geen verwarring meer bij binnenkomst laat je bezoekers weten wat ze kunnen verwachten en maak je evenement nog beter!

Tabler of Roundtable Informatie delen
Tabler of Roundtable Ticket

Eerlijke kansen

Garandeer eerlijke toegang tot jouw evenementen door het aantal tickets per persoon te beperken. Op die manier voorkom je overmatige aankopen en bied je elke klant een eerlijke kans om tickets te bemachtigen. Met deze aanpak minimaliseer je misbruik van je systeem en creëer je een gelijke speelveld voor alle geïnteresseerden.

Up to date

Doordat wij de mogelijkheid aanbieden om jouw gasten op de hoogte te houden zullen zij nooit stress ervaren. Nog een van de voordelen van Inchecksysteem. Blijf op de hoogte tijdens jouw evenement met onze handige event app! Ontvang directe updates over vertraagde artiesten en zaalwisselingen, dankzij ons design dat zich aanpast aan elk schermformaat en apparaat. Hierdoor zal het event altijd soepel en gemakkelijk verlopen.

Persoonlijke e-mails versturen

Personalisatie

De event app biedt een volledig aanpasbare ervaring, waarbij je de kleuren en inhoud naar jouw smaak kunt instellen. Je hebt de vrijheid om te kiezen welke informatie in de app wordt weergegeven. Dankzij de talloze opties is het opzetten van de app een eenvoudig proces. Bovendien kun je de snelkoppeling op het startscherm na het downloaden ook aanpassen aan jouw voorkeuren. Hierdoor passen jouw tickets altijd bij je event net als je ticket website.

De voordelen van Inchecksysteem

Bij Inchecksysteem bieden wij verschillende functionaliteiten aan onder 1 bedrijf. Zo hebben wij krachtige tools voor gegevensanalyse en kan je moeiteloos evenementen beheren. De processen worden geautomatiseerd en de ervaringen van de gebruikers zullen verbeterd worden, dit geldt voor de organisatoren en de deelnemers.

Jubileumfeesten

Algemeen

Inchecksysteem biedt een alles-in-één oplossing voor geavanceerd evenementenbeheer, waardoor zowel organisatoren als deelnemers kunnen profiteren van verbeterde gebruikerservaringen en moeiteloze processen. Met krachtige tools voor gegevensanalyse en volledig aanpasbare event apps, real-time updates, eenvoudige informatieverspreiding en volledige controle over het bestelproces, tilt Inchecksysteem jouw evenement naar een hoger niveau. Ontdek hoe onze oplossing eerlijke kansen biedt door het aantal tickets per persoon te beperken en het geld rechtstreeks naar de organisatoren te laten gaan, zonder tussenpersonen of vertragingen. Met de voordelen van Inchecksysteem kunnen evenementenorganisatoren blijven groeien en ontwikkelen terwijl ze volledige controle behouden over hun evenementen.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement