Nederlandsche Tafelronde

Incheckysteem is sponsor van de Nederlandsche Tafelronde. Daarom hebben we een mooie deal voor elke Tafel die een evenement organiseert en tickets verkoopt.

Onvergetelijke Tafel-evenementen met een geweldige sponsor

Ontdek de voordelen van het samenwerken met Inchecksysteem voor jouw Tafel-evenement. Als trotse sponsor van de Nederlandsche Tafelronde bieden we een speciale aanbieding aan voor elke Tafelronde in Nederland die een evenement organiseert en daarvoor tickets verkoopt.

Eenvoudig starten met Inchecksysteem
Als je gebruik wilt maken met jouw Tafelronde van ons systeem, dan hebben wij een aantal stappen die je moet volgen. Wij begrijpen heel goed dat het organiseren van een evenement tijdrovend kan zijn. Daarom hebben we het ticketverkoopproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor jou.

  1. Vul het onderstaande formulier in.
  2. Als wij de informatie binnen hebben, dan zetten wij voor jou de ticketwebshop op en kan je aan de slag met het verkopen van tickets voor jouw evenement.

Stap 1 van 2

Naam(Vereist)

Martijn de Vries

Hoi, ik ben Martijn de Vries, een ondernemer met een passie voor evenementen. Op twaalfjarige leeftijd begon ik met het bouwen van websites en nu heb ik al meer dan vijftien jaar een succesvol online communicatiebureau. Het resultaat van mijn uitgebreide ervaring is Inchecksysteem, een systeem ontworpen om evenementen naar een hoger niveau te tillen door de nieuwste ontwikkelingen op communicatievlak toe te passen. Precies op het moment dat ik Inchecksysteem wilde lanceren, kwamen we voor een uitdaging te staan met de komst van COVID-19. In die tijd hebben we het systeem met succes toegepast in zowel ziekenhuizen als in de horeca.

Met trots kondigen we aan dat het Inchecksysteem de nieuwe partner is van de Nederlandsche Tafelronde! Zelf ben ik al jaren lid van de Nederlandsche Tafelronde. Na een creatieve sparringsessie met Collin ben ik ontzettend enthousiast geworden over een partnerschap. Nu zijn we een fijne samenwerking aangegaan en hebben we zelfs de huisstijl van Inchecksysteem veranderd naar de prachtige oranje kleur van de Nederlandsche Tafelronde.