Event registratie

Als het aankomt op het organiseren van een event is de event registratie van de tickets voor veel organisatoren een lastig onderdeel. Hoe zorg je er namelijk voor dat iedereen op een eenvoudige en snelle manier binnen kan komen? Wij kunnen dit voor jou vergemakkelijken met ons systeem. Tijd om hier meer over te weten te komen!

Inchecken bij binnenkomst

Ons event registratie systeem stelt je in staat om iedereen die binnenkomt op het event in te checken. Dit zal voornamelijk gebeuren met behulp van een QR code. Met deze code is iedereen in staat om met behulp van een smartphone binnen te komen. Dit is niet alleen een stuk sneller, maar het is ook nog eens zo dat papieren tickets hierdoor overbodig worden. Mensen kunnen deze niet meer kwijtraken, met als gevolg dat het aantal aanwezigen zal toenemen.

Makkelijk informatie delen

Een ander groot voordeel van een event registratie systeem is het feit dat je bepaalde informatie kunt delen met jouw bezoekers. Zo is het mogelijk om na het inchecken een berichtje te laten zien met betrekking tot bijvoorbeeld de zalen of de acts die zullen komen. Door deze optie zal iedereen bij binnenkomst al gelijk weten wat hem of haar te wachten staat. Hierdoor ontstaat er aanzienlijk minder verwarring.

Online inzage in aanwezigheid

Kies je voor het event registratie systeem? Dan kun je in een oogsopslag zien wie er allemaal aanwezig is op het event. Deze informatie maakt het makkelijker om bepaalde zaken te regelen. Denk bijvoorbeeld aan de capaciteit in de zalen of aan het aantal klusjes. Door de diverse tools en online overzichten zal de algehele organisatie rondom het event een stuk soepeler verlopen. Hiermee weet je zeker dat het event optimaal zal worden opgezet.

Voordelen van het systeem

Het kiezen voor ons event registratie systeem bied je talloze voordelen. Door de websitepagina voor de verkoop van de tickets digitaal te integreren en door de bezoekers zelf te laten inchecken, kun je aanzienlijk veel moeite besparen. Dit stelt je in staat om deze tijd te besteden aan andere zaken rondom de organisatie. Het aanmelden wordt voor de bezoekers een stuk eenvoudiger en sneller. Zij hoeven niet meer in de rij te staan, maar kunnen gewoonweg naar binnen na hun eigen incheck.

Professionaliteit op nummer #1

Het event registratie systeem is volledig geoptimaliseerd om zo professioneel mogelijk ingezet te kunnen worden. Van de uitstraling van de incheckomgeving tot aan de vele mogelijkheden voor de manier van inchecken, het wordt de bezoeker een stuk eenvoudiger gemaakt. Dit, in combinatie met het feit dat je na de incheck de bezoeker kunt voorzien van extra informatie en een follow up, maakt dit de beste toevoeging voor jouw event.

De makkelijkste manier om evenementen te managen

Inchecksysteem neemt alle technische aspecten van jouw evenement uit handen. Zo houd jij tijd over, bijvoorbeeld voor de groei van jouw evenement