Toegangscontrole

Zoals je waarschijnlijk wel in de gaten hebt, is je leven helemaal veranderd sinds covid-19. Je moet een QR-code laten scannen als je naar binnen wil in een restaurant, je laat je testen op het moment dat je gaat afspreken met vrienden of familie en draag je een mondkapje in openbare binnenruimtes. Wie had gedacht, dat we hier over na moesten denken. Hopelijk is covid-19 snel een normale griep, zodat we alles weer kunnen doen zonder na te denken over covid-19.

element, Netwerkevent Organiseren

Helaas zal covid-19 voorlopig nog wel een grote rol spelen en moet iedereen er het beste van maken. Omdat wij ook graag willen genieten van uit eten gaan, een film kijken in de bioscoop, te sporten in de sportschool of eindelijk weer een dag naar kantoor te gaan, zijn wij aan het denken gegaan.

Onze oplossing was de toegangscontrole met QR-code. Met de toegangscontrole kan je exact zien hoeveel mensen er aanwezig zijn en wie er aanwezig zijn. Dit is heel handig, mocht er dan een uitbraak ontstaan zijn van corona, kan je iedereen waarschuwen. Zo is de situatie weer snel onder controle en zijn er hopelijk geen grotere gevolgen. Voor de bezoeker of werknemer is het heel simpel, hij of zij hoeft alleen maar een geldige QR-code te laten scannen bij binnenkomst en precies hetzelfde doe je weer als je naar huis gaat. Zoals je ziet hoef je absoluut geen moeilijke handelingen uit te voeren. Het bedrijf of de organisatie die de toegangscontrole met QR-code wilt gebruiken, heeft enkel een device met camera nodig. Dit is misschien een investering, maar die verdien je dubbel en dwars weer terug.

Nu de horeca weer open mag, de winkels weer open zijn en je ook graag weer naar kantoor wil, raden wij de toegangscontrole met QR-code zeker weten aan. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op! Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en covid-19.

element, events in de toekomst