Bureauplanning

Helaas is corona nog steeds niet weg en hebben we al meerdere lockdowns achter de rug. Alle regels lijken nog niet zijn vruchten af te werpen. Ondertussen wordt het voor bijna iedereen steeds moeilijker om thuis te werken en bieden bedrijven hun werknemers steeds vaker aan dat ze weer op kantoor mogen komen. Jammer genoeg wel nog met een limiet, maar het is beter dan niets.

element, Netwerkevent Organiseren

Één van de zoveel coronaregels is het afstand houden, welgeteld 1.5 meter. Het is vaak moeilijk om je hieraan te houden, maar iedereen doet zijn of haar best. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkt in de rij bij de kassa, best moeilijk om daar precies 1.5 meter afstand te houden van de persoon voor je. Maar gelukkig is het op kantoor een stukje makkelijker, je kan namelijk alle werkplekken 1.5 meter uit elkaar zetten. Kleine moeite en de meeste werknemers zullen er heel blij mee zijn.

Door alle maatregelen is het nog niet mogelijk om met alle werknemers van het bedrijf op kantoor te werken, maar daar heeft Inchecksysteem de oplossing voor! Bij Inchecksysteem hebben wij namelijk een tool gemaakt, waarmee iedere werknemer de beschikbaarheid van werkplekken kan checken. Alle werknemers hebben de mogelijkheid om een werkplek te reserveren indien zij dit graag willen.

Waarschijnlijk vraag je je af, hoezo moet je ook op kantoor 1.5 meter afstand houden? Zelfs als je achter je bureau moet je 1.5 meter afstand houden, maar hier is een reden voor. Iemand die hoest of niest, verspreid in een straal van 1.5 meter rondom hem of haar de meeste vochtdruppels met misschien wel het virus.

Wat kan Inchecksysteem voor jou betekenen in het kader van corona?

  • Bureau planning, zoals omschreven in de tekst hierboven.
  • Reserveringssysteem voor de horeca.
  • Vaccinatie registratiesysteem voor het Flevoziekenhuis.

Zoals je kan zien houden wij bij Inchecksysteem ons ook veel bezig met corona. Met in ons achterhoofd de coronaregels, gaan wij graag samen met jou te werk om één van de bovenstaande diensten voor jou te realiseren, of misschien wel iets nieuws. Mocht jij hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd open voor nieuwe dingen en zullen er alles aan doen om het een succes te laten worden.

element, events in de toekomst